راهاندازی و طراحی سایت با گوگل به صورت کاملا رایگان اصلا امکان پذیر نیست؛ زیرا طراحی سایت با گوگل نیز شامل هزینههای از جمله هزینه خرید دامنه، هاست، راه اندازی و… می شود که هیچ شرکت یا فردی وجود ندارد که این امکانات را به صورت رایگان ارائه دهد.
آیا طراحی سایت با گوگل امکان پذیراست؟
برخی از افراد به جهت افزایش درآمد اقدام به طراحی سایت میکنند؛ برخی از افراد نیز به جهت اینکه یا داشتن سایت بتوانند به برند شدن آن ها کمک کند و برند خودشان را به کاربران و مخاطبان هدف بیشتری معرفی کنند، اقدام به طراحی سایت با گوگل می کنند.
با پر رنگ شدن این هدف در ذهن صاحبان کسب و کار، تاثیر بسیارخوبی در روند راهاندازی سایت خواهد گذاشت. در بسیاری از موارد نیز مشاهده شده است که شخصی برای اینکه سهولت کار خود، تصمیم میگیرد سایتی را خودش طراحی کند و هیچگونه تفاوتی برای این دسته از افراد ندارد که سایت آن ها شخصی است یا هر نوع دیگری از سایت ؛
بنابراین زمانی که شما هدف از راهاندازی و طراحی سایت با گوگل را برای خودتان مشخص کرده اید، اقدام به جستجو و تصمیمگیری برای نام برند و اسم سایت خودتان آغاز کنید و همچنین میتوانید در مراحل طراحی سایت با گوگل یک استراتژی بلند مدت و به صورت کلی برنامه ریزیهای لازم را برای رشد و ارتقای کسب و کار خودتان را مشخص کنید.
گوگل در سال 2000 اولین سرویس طراحی سایت با گوگل را راهاندازی کرده است، اما همچنان بسیاری از افراد هستند که با اولین سرویس طراحی سایت در جهان آشنایی ندارند. استفاده از این سرویس به صورت کاملا مقرون به صرفه است و هزینه بسیار اندکی به همراه دارد.
البته ناگفته نماند که اگر بخواهید دامنه یا آدرسی برای سایتتان داشته باشید لازم است برای خرید دامنه مبلغی را پرداخت کنید.همانطور که در قسمت بالاتر نیز گفته شد ، هدف ازگوگل با راهاندازی ای نوع سرویس از طراحی سایت ارائه خدمات مقرون به صرفه برای کاربران سایت است و هدف گوگل اینگونه نیست که یک سایت با خدمات کامل و به صورت حرفهای را کاملا رایگان به کاربران ارائه بدهد ؛
بلکه سایتی که با گوگل راه اندازی می کنید یک سایت کاملا مبتدی و ساده است و قابلیت ها و امکاناتی که سایتهای فروشگاهی ، خدماتی ، شرکتی را ندارد. بنابراین اگر کسب و کار شما به گونه ای است که به ایجاد امکانات زیادی در سایت احتیاج ندارید طراحی سایت با گوگل می تواند برای شما و مناسب با سایت های رزومه ای باشد و چنانچه اگر به دنبال یک سایت حرفهای هستید،
بهترین روش طراحی سایت در جایگزین سرویس طراحی سایت با گوگل که کاربری ساده و قیمت و هزینه طراحی مقرونه به صرفه ای را به همراه داشته باشد ، ما به شما طراحی سایت با وردپرس را پیشنهاد می کنیم.
هم اکنون که با شرایط سرویس راه اندازی سایت در گوگل، آگاهی لازم در مورد راه اندازی و مناسب با نوع کسب و کار آشنا شده اید، زمان آن رسیده است تا با اقدامات اولیه در راهاندازی طراحی سایت با گوگل را با هم بررسی کنیم .
اقدامات اولیه در راه اندازی طراحی سایت با گوگل چه چیزهایی است؟
طراحی و راه اندازی سایت در سرویس گوگل دشوار و زمان برنیست و برای شروع شما نیاز به یک حساب کاربری و جیمیل در گوگل نیاز دارید که همه ما یک جیمیل برای خود داریم ، اگر با اکانت جیمیل خودتان وارد شده باشید، به صورت مستقیم می توانید به قسمت منوی سمت راست گوگل بروید و اقدام به ساخت صفحه سایت بپردازید؛
درغیر این صورت اگرهیچگونه حساب کاربری در گوگل ندارید لازم است وارد قسمت ایجاد حساب در گوگل شوید و جیمیل خود را وارد کنید و اگر هم جیمیل ندارید اقدام به ساخت جیمیل کنید زیرا لازمه ایجاد حساب درگوگل جیمیل است و بدون آن نمی توانید از این سرویس استفاده کنید طراحی سایت با گوگل بسیار آسان و ساده است…
و تنها لازم است که روی قسمت های مختلفی از سایت کلیک کنید تا گزینههای مرتبط به افزودن یا تغییرات برای شما نمایش داده شود.هر قسمت از سرویس طراحی سایت با گوگل از قسمتهای مختلفی تشکیل شده است که لازم است به آنها توجه ویژه ای شود که شامل هدر، فوتر و قسمت مدیریت محتوایی آن است که این موارد جزوی از قسمتهای اصلی طراحی و راه اندازی یک سایت هستند.
برای این که یک سایت خوبی را داشته باشید لازم است در طراحی و راه اندازی گام به گام مواردی که وجود دارد شامل قالب ها ، تم ، تصاویر و رنگ و… هر کدام از این موارد را رعایت کنید.
گام اول در طراحی سایت این است صفحه اصلی سایت را درست کنید. صفحه اصلی سایت تاثیربسیار زیادی در جذب مخاطبان هدف و بازدید کنندگان احتمالی دارد و لازم است در طراحی آن موارد مختلفی را رعایت کنید.
خرید هاست
دومین اقدام اقدام اولیه در راه اندازی و طراحی سایت با گوگل این است که همه ما می دانیم تمامی اطلاعات موجود در سایت بر روی یک سرور میزبان یا هاست قرار می گیرند. کوچکترین اطلاعات موجود در سایت هم نیاز به یک قسمت مشخص بر روی سرورمیزبان یا هاست دارد.
سرورمیزبان یا هاست به قسمت های مختلفی از فضا برای میزبانی و ذخیره سازی اطلاعات مختلف تقسیم بندی میشود که هر یک از قسمت های فضا برای میزبانی را هاست می گویند؛ به عنوان مثال، فرض کنید میخواهید یک ساختمان بسازید.
اولین چیزی که برای ساختن این ساختمان نیاز دارید قطعا یک تکه زمین که بتوانید روی آن ساختمان موردنظرتان را بسازید و سایر مصالح است و هاست فضایی است که نقش این زمین را برای سایت ایفا میکند.
شما باید براساس فضای ذخیره سازی اطلاعات موردنیازتان و سایت ، یک هاست خریداری کنید. قیمت سرور های میزبان یا هاست معمولا یک ساله خریداری میشود.هاست در انواع اشتراکی، نیمه اختصاصی، اختصاصی، ابری و… قابل استفاده و خریداری است.
انتخاب دامنه سایت
سومین اقدام اقدام اولیه از راه اندازی و طراحی سایت با گوگل انتخاب و خرید دامنه یا همان آدرس سایت است. دامنه چیزی است که که کاربران احتمالی میتواند را به سمت سایت شما هدایت کند؛
به عنوان مثال به جهت آشنایی و درک بهتر مفهوم بیشتر دامنه با مثال شروع کنیم ؛ فرض کنید یک خانه ای را خریداری کردهاید، قطعا یک آدرس و مشخصات برای آن خانه وجود دارد. آدرسی که بتوانید آن را برای اقوام و دوستان خود بفرستید تا آدرس منزل شما را داشته باشند و به ملاقات شما بیایند. دامنه نقش همان آدرس محل سکونت شماست که منحصر به فرد شماست، را برای سایت ایفا میکند.
دامنهها با پسوندها قابل خریداری هستند؛ مشهورترین دامنه ایرانی، دامنه ir و مشهورترین و معتبر ترین دامنه بینالمللی وانواع دیگری از دامنه مانند net ،org ،infoوجود دارد که شما بسته به حوزه کسب و کارتان، میتوانید از آنها استفاده کنید و پس از ثبت دامنه، نیاز است آن را با هاست خریداری شده در سایت اطلاعات آن را فعال ودر اصطلاح لینک کنید.
طراحی سایت با گوگل چه مزایا و معایبی را به همراه دارد؟
به صورت کلی هدف گوگل از ارائه سرویس به این صورت نمی باشد که یک سایت خیلی حرفه ای و کامل را به شما ارائه بدهد که هم بدون هزینه و بدون این که حتی کوچک ترین تبلیغات برای یازدید آن در اختیار شما قرارداده شود؛
بلکه گوگل این سرویس را برای راه اندازی و طراحی سایتهای بسیار ساده و به نوعی برای ارائه پروپوزال، رزورمه و سیار ایجاد کرده است. بنابراین در نتیجه سرویس گوگل سایتس برای یک کسب و کاربرای درآمدزایی مناسب نمی باشد.
سایتهایی که با گوگل راه اندازی می کنید فقط به جهت معرفی برای شما کاربرد دارند و هیچگونه قابلیت پرداختی وراهی برای افزایش درآمد برای شما ندارند. مهمترین معایب و محدودیت های سرویس سایت ساز گوگل عبارتند از :
سرویس راه اندازی سایت رایگان گوگل به دلیل تحریم ها برای کشورایران فیلتراست.
امکان طراحی سایت فروشگاهی، دیجیتال مارکتینگ و به طور کلی کسب درآمد از آن وجود نخواهد داشت
شرایط طراحی منو و زیرمنو وجود ندارد.
شرایط بارگذاری کردن فایل های صوتی و تصویری وجود ندارد.
صفحه وبلاگ وجود ندارد.
امکان ساخت صفحه فروشگاهی وجود ندارد.
کاربران نمی توانند در سایت های فروشگاهی و آموزشی ثبت نام کنند.
تعداد فونت ها در این سرویس از سایت ها بسیار محدود است و تنها یک زبان فارسی دارد.
تنها ویدیوهایی را می توانید در سایت قرار دهید که در آپارات و یوتیوب آپلود شده باشد که یوتیوب در ایران فیلتر است. .
اتصال به درگاه های بانکی و پرداختی وجود ندارد.
دریافت اینماد و نماد الکترونیکی برای سایت وجود ندارد.
از مزیت های طراحی سایت با گوگل، استفاده از وردپرس است. اگر بخواهیم یک مقایسه جزئی بین وردپرس و طراحی سایت با گوگل داشته باشیم، لازم است بگوییم که از هر سویی طراحی سایت با وردپرس برای هر کسب و کاری منحصر به فرد و مقرون به صرفه خواهد بود.
شما می توانید به راحتی و با پرداخت هزینه بسیار کمی هر نوع سایتی را شامل طراحی سایت فروشگاهی، شرکتی، خدماتی، آموزشی و … با وردپرس ایجاد کنید. در ادامه به بررسی مزایای طراحی سایت با گوگل به روش وردپرس می پردازیم.
مزایای طراحی سایت با گوگل به روش وردپرس
وردپرس یک افزونه کاملا رایگان است.
قابلیت انعطاف پذیری بسیار بالایی دارد.
سئو و بهینه سازی در آن امکان پذیر است.
قابلیت ارتقا سایت در هر زمانی وجود دارد.
پشتیبانی حرفه ای و بسیار خوبی دارد .
دارای افزونه های رایگان و غیر رایگان همراه با قالب های رایگان متنوعی است.
امکان اتصال خودکار به انواع درگاه های پرداختی و بانکی را دارد.
قابلیت دریافت هرگونه نماد الکترونیکی برای سایت وجود دارد.
نیازی به دانش فنی و برنامه نویسی ندارد.