هزینه طراحی قالب سایت

هزینه طراحی قالب سایت

عوامل تاثیر گذار در هزینه طراحی قالب سایت را می توان این گونه در نظرگرفت که قالب و شکل ظاهری سایت شما همانند ویترین یک فروشگاه عمل می کند و حوزه فعالیت سایت را به مخاطبان و کاربران نشان می‌دهد.

قالب سایتی که هیچ گونه المان و جذابیت بصری برای کاربران نداشته باشد کاربران دلیلی برای ماندن و بازدید از سایت شما نمی بینند و ضعف طراحی قالب سایت را به حساب ضعف در محصول و خدمات شما می گذارند.

زمانی که شما به عنوان دارنده یک فروشگاه تمایل به فروش محصول یا ارائه خدمات دارید سعی می کنید که ظاهری بهتر و مرتب‌ تر از همیشه داشته باشید.

سایت شما هم حکم ویترین فروشگاه را دارد که روزانه هزاران نفر با سلایق مختلف با آن رو به رو می شوند و پشت ویترین فروشگاه شما می ایستند تا درصورت تمایل وارد فروشگاه شده و خرید موردنظر خودشان را انجام دهند، بنابراین باید ظاهر سایت با وجود تفاوت زیاد در هزینه طراحی قالب سایت منحصر به فرد و کاربر پسند باشد.

در ادامه با تیم وردپرس استار همراه باشید تا به بررسی عوامل تاثیر گذار در هزینه طراحی قالب سایت بپردازیم.

نوع طراحی وب سایت را مشخص کنید

اولین عامل تعیین کننده هزینه طراحی قالب سایت ، نوع طراحی وب سایت است. اگر بدون تصمیم گیری در این مورد به انتخاب و طراحی قالب اقدام کنید ممکن است به پرداخت مبالغ بسیار زیادی از هزینه طراحی قالب سایت مواجه می‌شوید که حتی حاضرید حوزه کار‌تان را برای استفاده از قالب گران بها تغییر دهید.هر وب سایت ویژگی‌های مختص به خود را دارد.

هرگز نمی‌توانید برای یک وب سایت تجاری از یک قالب پزشکی استفاده کنید زیرا که رنگ و المان های بصری آن مختص به سایت پزشکی و درمانی است و برای وب سایت های تجاری مناسب نمی باشد؛

بنابراین اگر شما تصمیم به راه‌ اندازی وب سایت فروشگاهی و تجاری دارید، قالب سایت باید ویژگی‌ها و سایر مشخصه‌های مخصوص کسب و کار و برند شما را داشته باشد.

بودجه و هزینه طراحی قالب سایت را در نظر بگیرید

یکی از مزیت‌های بی نظیر قالب سایت، این است که تاثیر زیادی بر جذب مشتری دارد و چنانچه اگر در ابتدا بودجه شما بسیار کم و محدود است سعی کنید بهترین قالب موجود بر اساس بودجه خود را انتخاب کنید و در آینده یک قالب بهتر خریداری کنید و یا حتی یک قالب اختصاصی با حوزه فعالیت خودتان سفارش دهید.

فقط به این نکته توجه کنید که سادگی و بدون پیچیدگی درهزینه طراحی قالب سایت به این معنا نیست که شما اجازه دارید در طراحی قالب سایت زیاده ‌روی کنید و می‌توانید در فاصله زمانی بسیار کوتاه قالب‌های مختلفی را روی سایت امتحان کنید.

زیاده‌ روی در این کار باعث پرداخت مبالغ زیاد هزینه طراحی قالب سایت و از همه مهم تر از دست دادن کاربران و مخاطبان می‌شود.

برای انتخاب قالب سایت زمان بگذارید

ممکن است برای راه‌ اندازی وب وب سایت بسیار شتاب زده و عجله داشته باشید و بخواهید هرچه سریع تر یک قالب برای آن انتخاب کنید و منتظر مشتریان‌تان باشید، اما به این نکته توجه کنید که اگر قالب شما نتواند حوزه کاری شما را از طریق قالب سایت به کاربران و مخاطبانتان نشان دهد،

افزودن امکانات و ویژگی‌های جدید به آن قالب بسیار سخت ‌تر و شامل هزینه طراحی قالب سایت زیادی خواهد بود و زمان بیشتری نیاز به طراحی خواهد داشت و حتی ممکن است باعث ایجاد نارضایتی در مشتریان شود بنابراین ، به‌اندازه‌ کافی وقت بگذارید و در مورد ویژگی‌های قالب‌ مناسب با حوزه کاری خود تحقیق کنید.

به سراغ قالب‌های اختصاصی انعطاف‌پذیر و قابل توسعه بروید

قالب‌های اختصاصی ، قابلیت های سفارشی‌سازی و افزودن هرگونه تغییرات در رنگ ‌بندی و نوع نمایش را دارند و اینکه قالب شما مشابه قالب سایت رقبا باشد هیچگونه تاثیری برای سایت شما نخواهد داشت و فقط به کاربر اعلام می‌کند شما یک کپی از سایت رقبا هستید؛

حتی اگر ایدهای جدید و منحصر به فرد داشته باشید. فراموش نکنید که همانطورقالب سایت اولین تاثیر را در ذهن مشتریان می گذارد و با در نظر داشتن به موارد گفته شده شما بهتر است به سراغ قالب های اختصاصی بروید تا علاوه بر مبلغی که بابت هزینه طراحی قالب سایت پرداخت کرده اید از یک قالب اختصاصی انعطاف پذیر و قابل توسعه برخوردار شوید.

ایجاد قابلیت واکنش گرا یا ریسپانسیو در قالب سایت

از مهم ترین عوامل تاثیر گذار در هزینه طراحی قالب سایت قالب سایت از قابلیت واکنش گرا یا ریسپانسیو برخوردارباشد این به این معنی است که سایت شما در نمایشگرهای مختلف ائم از موبایل، تبلت، کامپیوتر رومیزی، لپ ‌تاپ و حتی تلویزیون به بهترین شکل نمایش داده شود.

در حقیقت باید نمایش سایت براساس سایز نمایشگر کاربر استاندارد باشد و اندازه ی نوشته‌ها، تصاویر، فونت ها و سایر المان‌های صفحه متناسب باشد. واکنش‌گرایی به اندازه‌ای مهم است که اگر سایتی از آن پشتیبانی نکند ممکن است با گذشت زمان نتواند در لیست نتایج جستجوی کاربران قرار گیرد.

سرعت دسترسی به اطلاعات به وسیله قالب سایت

سرعت دسترسی اطلاعات کاربران به سایت، همیشه یکی ازدغدغه های ذهن کاربران و بازدید کنندگان است و آن ها دوست دارند در سریع ‌ترین زمان ممکن خدمات و محصولات مورد نیازشان را در سایت شما پیدا کنند.

زمانی که 80 درصد کاربران در سایت جستجو می کنند و اگر امکاناتی که می‌خواهند در دسترس آن ها نباشد به سرعت سایت شما را ترک می‌کنند؛ اهمیت انتخاب یک قالب استاندارد این است که با توجه به سلیقه و خواسته کاربران و بازدید کنندگان قالب مناسب را انتخاب کنید.

قالب سایت توسط تیم فنی پشتیبانی شود

یک قالب خوب حتما باید از خدمات پشتیبانی برخوردار باشد. مخصوصا اگر به تازگی سایت را راه اندازی کرده اید ممکن است نیاز به مشاوره و پشتیبانی قالب و سایت داشته باشید. اگر دقت کنید با تجربه‌‌ ترین افراد نیز در حوزه راه‌ اندازی وب سایت به دنبال یک تیم پشتیبانی قوی و حرفه‌ای هستند.

بنابراین برای اینکه قالب موردنظر‌تان توسط تیم طراحان قوی و حرفه ای پشتیبانی شود در قیمت و هزینه طراحی قالب سایت تاثیر گذار است .

برخی از نیم های پشتیبانی معمولا قالب‌ها یک تا سه ماه پشتیبانی رایگان ارائه می‌شوند و بعد از گذشت این زمان برای ادامه استفاده از خدمات پشتیبانی باید هزینه جداگانه‌ای پرداخت کنید که هزینه بسیار ناچیزی از شما دریافت خواهد شد.

تفاوت هزینه طراحی قالب سایت اختصاصی و هزینه طراحی قالب سایت آماده چیست؟

یکی از سوالاتی که بسیاری از افراد در هنگام انتخاب قالب سایت می پرسند این است که چه تفاوتی میان هزینه طراحی قالب سایت اختصاصی و هزینه طراحی قالب سایت آماده وجود دارد؛

پاسخی که می توان برای سوال این دسته افراد داشت این است که معمولاً قالب های آماده با هزینه کمتر از 200 هزار تومان قابل خرید هستند اما قالب های اختصاصی، گاهی اوقات تا بیش از 10 میلیون تومان بابت هزینه طراحی قالب سایت دارد.

تفاوت هزینه طراحی قالب سایت اختصاصی به شرح زیر است :

هزینه طراحی قالب سایت به صورت اختصاصی

طراحی قالب اختصاصی زمانی استفاده می شود که شما قصد راه اندازی یک سایت اختصاصی را داشته باشید و برای آن که بتوانید از آن استفاده کنید، حتماً باید قالب اختصاصی طراحی کنید. اولین چیزی که نظر افراد را برای طراحی قالب سایت را جلب می کند، هزینه طراحی قالب سایت به صورت اختصاصی است؛

معمولاً هزینه های طراحی قالب اختصاصی بیش از 10 میلیون تومان است که این هزینه گاهی تا بیش از 50 میلیون تومان هم افزایش پیدا می کند. در قالب اختصاصی تمامی امکاناتی که در نظر دارید می توانید اضافه کنید و در واقع قالب اختصاصی براساس اهدافی که برای سایت خود دارید، طراحی می شود و تمام امکانات مورد نیاز در آن قابل توسعه هستند.

از طرفی دیگر، معمولاً قالب های اختصاصی کد نویسی شده و از بهینه سازی برخوردار هستند؛ البته به شرطی که قالب سایت شما توسط یک تیم حرفه ای کد نویسی و طراحی شده باشد. یکی دیگر از مزایایی که قالب اختصاصی دارد، این است قالب سایت شما کاملاً اختصاصی است و این مسئله برای برند شما بسیار عالی خواهد بود.

هزینه طراحی قالب سایت به صورت آماده

قالب آماده سایت به قالب هایی گفته می شود که توسط یک تیم طراح سایت و توسعه دهنده طراحی شده است و همه کاربران می توانند از آن استفاده کنند. قالب های آماده به دو صورت رایگان و غیر رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرد؛

قالب رایگان را می توانید از منابع معتبر با عنوان قالب آماده وردپرس به صورت رایگان دانلود کنید اما قالب های تجاری را بهتر است از سایت های توسعه دهنده آن قالب خریداری کنید.

افرادی که به تازگی سایتی را برای کسب و کارشان راه اندازی کرده اند از سایت سازها و قالب آماده استفاده می کنند تا هزینه طراحی قالب سایت به صورت آماده را کاهش دهند اما فارغ از این که ممکن است قالب سایت شما مشابه سایت رقبا و بالعکس شود.

البته یکی از مهم ترین مزایای قالب آماده این است که بسیاری از آن ها، قابلیت شخصی سازی دارند و هر زمانی که بخواهید می توانید قالب سایت خود را شخصی سازی کنید تا شبیه قالب سایت های رقبا نباشد.

درهنگام انتخاب قالب آماده باید توجه داشته باشید که قالب به صورت استاندارد کدنویسی شده باشد تا مشکلی برای سئو و بهینه سازی سایت شما به وجود نیاید. همچنین باید امکانات قالب سایت آماده را بررسی کنید تا بتوانید نیاز های سایت شما را در سایت برطرف کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *